Pozovite +381-18-428 59 00

Dobrodošli na stf-trafo


Isporuka

 

 Način isporuke

 

 

 

 

 

 

U zavisnosti od raspoložive količine određenih transformatora i mogućnosti njihove brze izrade,a u skladu sa našom poslovnom politikom,očekivani rok isporuke proizvoda iz naše proizvodnje je od 3 do 7 radnih dana.
Transformatore za koje je potrebno uraditi novi dizajn ili za kojima potražnja nije toliko učestala, kao i oni kod kojih je proces uvoza i carinjenja repromaterijala malo komplikovaniji, možete očekivati sa nešto dužim rokom isporuke o čemu ćete biti naknadno obavešteni.
Troškove transporta snosi primalac, ukoliko drugačije nije naznačeno ili dogovoreno.
Mi vršimo slanje na vašu izabranu adresu kurirskom - poštanskom službom po Vašem izboru a po važećem cenovniku kurirskih službi.
Sve porudžbine koje budu potvrđene do 12h, ukoliko robe ima na stanju, ista će biti isporučena u roku od 24-48h (jedan do dva radna dana).
 

 Važna napomena
 
Ponuda i cene na našem sajtu se ažuriraju na dnevnom nivou. Na Vama je da izaberete, naručite proizvod i sačekate kurira na adresi isporuke. Mogućnost greške na žalost ne možemo isključiti, ali ukoliko do iste, dođe bićete obavešteni u roku od 24h.

Ukoliko vam je pošiljka stigla oštećena, potrebno je da u roku od 24h kontaktirate kurirsku službu koja vam je isporučila paket, kako bi napravili zapisnik. U slučaju da vam je pošiljka stigla neoštećena, ali je neispravna ili nije to što ste naručili, molimo vas da kontaktirate našu službu podrške, kako bi vam poslali zamenu.

Vama na usluzi Stf tim